Aanbod

Yoga

De yoga is een varierende reeks met invloeden uit Hatha, Vinyasa en meer. We beginnen rustig ons lijf op te warmen voordat we naar de Asanas (de yoga houdingen) overgaan. Vaak komt er een zonne-, maan- of aardegroet aan te pas, werken we aan balans en core oefeningen. Na wat diepe stretches eindigen we in een heerlijke eindontspanning; Savasana

Pilates

Iedereen kent het woord wel, maar wat is een Pilates les nou eigenlijk? Of beter gezegd; Wat is een Pilates les bij Myrna? Bij Myrna hoef je je namelijk geen zorgen te maken dat je honderd crunches moet doen, gevolgd door honderd leg raises. We willen wel dat je blijft lachen 😉. Wat de pilates van Myrna wel is, is een leuke les vol oefeningen voor je core. Buik-, rug-, bil,- en beenspieren komen allemaal aan bod. Heb jij last van je rug? Doe dan vooral eens mee met de pilates!

Yogalates

Hou jij van een lekkere flow maar wil je ook wel even wat extras erbij? Doe dan eens mee met de yogalates les! De yogalates begint ook met een lekkere warming up, waarbij we daarna een mooie flow in gaan. Deze flow bevat oefeningen geïnspireerd door pilates, dus je werkt meteen aan je buik-, rug-, bil,- en beenspieren. Aan het eind van de les mag je heerlijk ontspannen in de savasana. Je hebt het verdiend!

Power Yoga

Denk jij nu tijdens de lessen dat jij ècht een uitdaging wilt? En heb jij al een aantal maanden ervaring in het beoefenen van Yoga? Kom dan naar Power Yoga! Je denkt misschien eerst dat dit lijkt op de yoga flow, maar je zult er snel achter komen dat dit niet zo is. Hier zie je Myrna’s werkelijke power! Doe mee met pittige reeksen, arm balances, en core oefeningen. Bij Power Yoga wordt er gewerkt aan kracht, conditie én balans! Dus, wil jij bijvoorbeeld de Firefly, handstand of Crow pose kunnen uitvoeren? Kom naar Power Yoga!


Tarieven

Proefles Gratis! Meld je aan op momoyoga.com/myrnalates/
Losse les 10,00
10-Rittenkaart (3 maanden geldig) 80,00
Maandabonnement (1 maand onbeperkt lessen volgen) 60,00