Over mij

Myrna

Er zullen maar weinig mensen zijn die het leuk vinden om over zichzelf te schrijven denk ik, maar ik wil jullie toch vertellen hoe Myrnalates Power Yoga en Pilates (Myrnalates in het kort) op deze aarde terecht is gekomen. In 2011 had ik een lichamelijk intensieve baan en begon ik klachten te ervaren, voornamelijk in mijn rug. Hiertegen besloot ik pilates lessen te volgen, want dat scheen goed te helpen. Van de pilates vloeide ik de yoga wereld in en begonnen puzzelstukjes op de juiste plek te vallen. In 2014 besloot ik een opleiding te volgen, om de eerste stap te zetten naar het lesgeven, maar twee jaar later begon dat pas intensief. Zo goed als dagelijks gaf ik allerlei yoga- en pilates lessen, in verschillende sportscholen en studio’s.
Fast forward naar 2020 waar ik het besluit nam om mijn eigen studio te beginnen. Door omstandigheden kwam ik thuis terecht, maar wilde wel nog les geven. Les geven is mijn passie, ik voel mij niet compleet meer zonder dat onderdeel in mijn leven, dus, waarom niét mijn eigen studio? En zo is Myrnalates Power Yoga en Pilates ontstaan!

De belangrijkste punten voor mij zijn persoonlijk contact, variatie, en natuurlijk plezier hebben!
Door mijn vele ervaringen heb ik geleerd wat ik wil met mijn studio en vooral niét wil. Er moet aandacht zijn voor JOU. Elk individu is en heeft zijn of haar niveau, doelen en wensen en dat moeten we respecteren en vieren. Bij mij ben je welkom, Namasté! Meld je aan voor een gratis proefles op momoyoga.com/myrnalates/